Menu Utama
Log Masuk
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Browsing this Thread:   1 Pelawat



(1) 2 3 4 »


pertukaran khas guru j-qaf
Sudah Mesra
Joined:
2006/12/14 3:24
From shah alam
Group:
Registered User
Mesej: 55
Offline
assalamualaikum..

sebelum saya bertanya, saya harap ustaz/ustazah jqaf tidak melabelkan pertanyaan saya ni sebagai khabar angin...sebab ini pertanyaan bagi saya yang mengharapkan pertukaran...

betul ke bulan 2 nanti ada pertukaran khas guru jqaf?kalau sesiapa ada info, beritahu la...

saya jqaf bahasa arab 2006 di sabah...suami di shah alam...sudah setahun lebih kami duduk berjauhan…saya tahu kalau nak pindah mesti melalui tukar suka sama suka...tapi semua pun tahu untuk mencari yang betul2 suka sama suka terutama sekali ke sabah n sarawak...memang payah kecuali ada rezeki yang ingin bertukar...harapkan rezeki je la...

saya nak buat tukar online pun masih tak boleh daftar lagi...kata tiada dalam rekod...jadi, kalau ada sesiapa yang dengar tentang info ni, harap dapat berikan maklumat yang lebih detail n macam mana caranya saya boleh memohon...

syukran...assalamualaikum...

Dimasukkan pada: 2010/1/9 2:53
_________________
فليضحكوا قليلا وليبكوا كثيرا

http://mencariredhailahi.blogspot.com
http://jqafsklangkon.blogspot.com
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Ahli Setia
Joined:
2006/9/22 8:50
From ::Shah Alam::
Group:
Registered User
Mesej: 162
Offline
Kalau pertukaran khas tu bermakna penempatan semula rsnya xde sbb khamis haritu br call ust wan katanya penempatan semula takde. So kne tunggu bln 4 utk isi borg online

Dimasukkan pada: 2010/1/9 4:33
_________________
Yang tua dihormati yang muda disayangi
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Belum Mesra
Joined:
2007/3/7 22:07
From sarawak
Group:
Registered User
Mesej: 5
Offline
Pertukaran tidak ada tetapi boleh buat rayuan, mungkin ada peluang untuk bulan 2 ni apabila pengambilan pelatih j-qaf baru masuk dan di situ kalau ada rezeki bolehlah tukar ...tetapi saudari ambilan 2006 belum layak wat rayuan rasanya...sabar skit lagi bulan 6 ini dah layak, insya Allah bolehlah tukar. Doalah banyak2

Dimasukkan pada: 2010/1/9 11:48
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Ahli Setia
Joined:
2007/10/6 0:33
From inna ardhie wasiah
Group:
Registered User
Mesej: 134
Offline


sian kan kalau cam ni sabar jer la ustazah ...

Dimasukkan pada: 2010/1/9 18:46
_________________
mentari Merah dan mawar biru...
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Sangat Setia
Joined:
2008/1/1 7:40
From PINGGIRAN WILAYAH
Group:
Registered User
Mesej: 1105
Offline
al_jabali7 wrote:
Quote:
.....mungkin ada peluang untuk bulan 2 ni apabila pengambilan pelatih j-qaf baru masuk dan di situ kalau ada rezeki bolehlah tukar ...


eh..ada ke ustaz [gambilan baru jqaf ni? bukan ke xde application on9 b4 ni untuk 2010 ?? hope org yg spatutnya dtg ke skola saya ni dtg la lapor diri...hmm...

Dimasukkan pada: 2010/1/9 19:58
_________________
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
________________________________
www.mymindstories.blogspot.com
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Sangat Setia
Joined:
2007/9/23 2:56
From heart of malaysia
Group:
Registered User
Mesej: 1678
Offline
hehehe sekolah aku tgh tggu ustazah dr sk tanjong aru

sandakan sabah... jqaf batch 2006... elok jer dia mohon

hehehehe sian kat dia sbb kelulusan dah ada cuma pihak

sekolah di sabah belum terima surat hehehe maklumlah

sekolah dia kena naik bot...hehehe

Dimasukkan pada: 2010/1/9 21:06
_________________
ceria , cergas dan cerdas
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Agak Mesra
Joined:
2007/10/26 8:41
From Sarawak Bumi Kenyalang
Group:
Registered User
Mesej: 38
Offline
pengambilan guru KPLI thn ni mmg x diiklankan dalam laman web kementerian..depa ambik dari calon simpanan thn lpas punyer..tp aku x paham kenapa x ada tulis KPLI mode J-qaf?

yang ditulis KPLI mode sepenuh masa...

biasanyer kalu ambilan KPLI dia akn tulis cam ni..

KPLI mode sepenuh masa dan mode LPBS J-qaf..???

Dimasukkan pada: 2010/1/10 0:28
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Agak Mesra
Joined:
2009/8/14 3:52
From NBB
Group:
Registered User
Eksklusif TSSS
Mesej: 37
Offline
MENJAWAB PERSOALAN DI ATAS...
pengambilan jqaf thun ni ada..(pengarah BPI )

Dimasukkan pada: 2010/1/10 3:05
_________________
Berjuang hingga ke Akhir
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Sangat Setia
Joined:
2008/1/1 7:40
From PINGGIRAN WILAYAH
Group:
Registered User
Mesej: 1105
Offline
yeke DASADHA, alhamdulillah................................................................ ada yg bertanya ke bpi ke? good la tu..

Dimasukkan pada: 2010/1/10 3:43
_________________
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
________________________________
www.mymindstories.blogspot.com
Transfer the post to other applications Transfer


Re: pertukaran khas guru j-qaf
Agak Mesra
Joined:
2009/10/6 21:18
From JOHOR BAHRU JOHOR
Group:
Registered User
Eksklusif TSSS
Mesej: 21
Offline
Assalamualaikum akak nak mencelah tnya,akak ni jqaf 2005 minta tkr ke Perak xdpt lg.masih ada peluang utk rayuan lagi ke?kalau btl tu hrp adalah peluang utk akak.kene pegi ke putrajaya ke?kalau ke sana jumpe sape?bahagian mana? akak nak cb jg.

Dimasukkan pada: 2010/1/10 5:28
Transfer the post to other applications Transfer



(1) 2 3 4 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Carian Terperinci]


newbb online upate error
clean xoops online error: DELETE FROM xoops_bb_online WHERE ( online_uid > 0 AND online_uid NOT IN ( SELECT online_uid FROM xoops_online WHERE online_module =38 ) ) OR ( online_uid = 0 AND online_ip NOT IN ( SELECT online_ip FROM xoops_online WHERE online_module =38 AND online_uid = 0 ) )
Dibangunkan oleh iDeologi berasaskan XOOPS 2.5 © 2006 - 2011. Paparan terbaik menggunakan IE9